Post by wolstiwatorri on Mar 13, 2022 23:28:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drop Number : Neon 2048 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drop Number : Neon 2048 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачан новац ▞▞▞
▞▞▞ Drop Number : Neon 2048 2022 version ▞▞▞
Ова игра је толико увредљива да сам добио оглас усред меча
Забавна и заразна. Волео бих да постоји режим уштеде енергије за игру. То вам заиста празни батерију.
Ово је забавна игра. Дакле, ниво је превише лак. Потребно је више опција и побољшање графике. Направите нови екран или ефекат када бројеви иду на 1024 или више
мудра математичка слагалица.
Одлична игра, хвала вам што сте ово направили, свиђа ми се
Здраво да је добро то је ем офф ем ис ех иф ен УСА јаје
Добро.
топ
Ми Сс хафиз исхк зиада хо рха сари ок з сјхзизизи прилика Инц иХзкгзјкм? _? £6/ (£)) &¢°™√{ Мини мини
Што даље идете, постаје претешко и МОРАТЕ да користите појачања. Мрежа није довољно велика када дођете до 16к и немате 2 или 4 на табли, и даље ћете добити низ њих и уништити ваш низ. Ако желите да наставите да дајете мање бројеве или смањите мрежу или их дајте ређе. Имати мрежу од 16к, 8к, 4к, 2к, 1к, 512, 256, 128, 64, а затим дати 2, 4, 8, 16, 32 је превише претрпано. Мислим да би појачања такође требало да коштају мање, а награде треба да буду
Забавно.💯🍒
Оглас између сваке фазе. Фазе су брзе. Дакле, проводите исто толико времена гледајући рекламе колико и играјући игру
лепа игра
Drop Number® : Neon 2048 Réflexion aqs
Количина реклама у овој игрици је невероватна, дају вам могућност да гледате рекламу како бисте умножили своју награду, али вам ипак дају оглас чак и ако га одбијете усред игре. Не сметају ми рекламе ту и тамо, али ово се не може играти.
Лепа идеја, светла и шарена графика и игра вас терају на размишљање, добар заокрет у игрици типа Тетрис. Повећао сам своју рецензију након што су рекламе за ову игру измењене. Сада тече много боље, играо сам неколико нивоа, а да нисам био одведен на видео оглас, тако да вам хвала што сте примили моје почетне коментаре.
ЏОНАТАН ГРЕН И ЏУЛИЈАН
1 одигран ниво једнак је више од 5 огласа од 30 секунди, а ниво који сте играли? Завршено за минут. Уместо тога, схватите да ли играте или гледате рекламе.
Хмм лепа игра и тешка тако цоол Осама =Невероватно 😍😍😍😙игра .Свиђа ми се ова игра
Чудно изазива зависност - обично не играм игрице. Нисам брз у додавању због претходне повреде мозга, али ову игру није брига. ако будем нервозан, само ћу ускладити лајкове. Свиђа ми се! Хвала, невероватна игра!Ово је забавна игра која вас опушта, а мени се допао неонски изглед и веома различит па ћу јој дати оцену 5 звездица.
Волим ову игру
Игра се не би учитала. Покушао два пута и одустао. Деинсталирано. А по звуку осталих рецензија не пропуштам ништа осим гомиле реклама за гледање. Уреди 4/8- апликација се коначно учитала, али количина огласа је нестварна. Када смањите износ, вратићу се. Превише огласа да би ово било пријатно.
اول واحد يحمل اللعبه انا 😂
Гханта Гаме хаи😡😡😡😡
добра игра математике и слагалице.
Добро је
Flying Hero Superhero Games Strategie enhs
★★★★★
Игра нема ништа ново у поређењу са традиционалним играма из 2048. То је само изузетно неугодно због количине огласа. Ако промените програм и вратите се, морате погледати оглас. Ако направите више од 1024, морате погледати оглас. Ако направите 2048, морате да гледате још један, и тако даље. Да започнете игру да гледате и рекламу. Тако да на крају гледате 4-6 огласа да бисте одиграли 1 меч. А не можете чак ни да играте 1 директно без реклама. То чини игру немогућом за играње и заиста досадном.
Игра се не учитава
Ово је мало другачије од осталих обједињених 2048 игара које га чине мало изазовнијим и занимљивијим. Има леп нови обрт. Само тако настави. Свиђа ми се.
Има присилне огласе, одмах денисталиран
О МОЈ БОЖЕ НЕВЕРОВАТНО ЈЕ!!!!!!!!!!!! ВВВОООВВВ
Ова игра је смеће! Немојте инсталирати
Превише огласа. Знам да треба да зарадите новац, али имати искачући оглас сваки пут је лоше
Имам моћан таблет Хуавеи медиа пад М5, све игре се учитавају једнако брзо као осветљење, али не и ову. Седим и гледам како покушава да се учита, али на крају одустанем, једноставно неће да се учита
Више реклама него игре
Добра игра, али толико реклама. Обавезно гледајте рекламе у свакој фази!
Огласи. И лоше постављање огласа на дну без начина да изађете из игре
Drop Number : Neon 2048 Puzzle ozj
Добро
Једва могу да играм. 10 секунди игре за сваких 30 секунди огласа.
Не инсталира се. Заглави на чекању. Користећи галаки с9
јако волим звучни ефекат! тако је сладак. ЕДИТ: Уз напомену, можда бисте могли да смањите број огласа који искачу? То је као сваки додир који направим по екрану *пуф* реклама. Већину времена екран би се само замрзнуо због бројних реклама и уништио мој низ игре.