Post by orizamtilea on Mar 5, 2022 16:22:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suzy Cube ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suzy Cube IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση κρυστάλλων hack ▞▞▞
▞▞▞ Suzy Cube 2022 version ▞▞▞
Θα μπορούσε να είναι υπέροχο, αλλά οι έλεγχοι είναι αρκετά φτωχοί
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η κίνηση είναι τόσο λανθασμένη που δεν συνηθίζω το joystick
Είναι ωραίο, αλλά τα χειριστήρια είναι δύσκολο να τα συνηθίσεις
Ποτέ δεν πίστευα ότι η πλατφόρμα σε φορητή συσκευή θα ήταν τόσο ωραία!
Αφού απολαύσατε το suzy cube για μια μέρα, δεν ανοίγει πια. Παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το πρόβλημα και να το διορθώσω. Ευχαριστώ.
Θα μπορούσατε να προσθέσετε την αποθήκευση cloud σε αυτό το παιχνίδι; Αυτό το παιχνίδι μου θυμίζει τις ημέρες N64 με το super Mario 64 και το Banjo και το Kazooie (και το πιο πρόσφατο super Mario 3d land for the 3ds). Με τόσα λίγα παιχνίδια όπως αυτό στο Android (kraken land, dragon land), αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Τα μόνα δύο πράγματα που χρειάζονται επιδιόρθωση είναι τα floaty χειριστήρια για την οθόνη αφής και η έλλειψη αποθήκευσης cloud (το παίζω σε galaxy s7, galaxy tab s2 και nexus player). Όσον αφορά τα χειριστήρια, έχω χρησιμοποιήσει το χειριστήριο Asus Nexus player, το χειριστήριο Ps4 και ένα ενσύρματο Xbox 360 χωρίς προβλήματα. Ελπίζω να φτιάξετε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό ή τουλάχιστον ένα δεύτερο μέρος.
Παιχνίδι ντόπινγκ
Suzy Cube Adventure vci
Έπαιξε τα πρώτα επίπεδα, το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά τα χειριστήρια είναι αβυσσαλέα. Δεν έχω ιδέα πού βλέπει το αόρατο joystick και δεν έχω δει καμία επιλογή για να πάρω ένα ορατό joystick. Πρέπει συνεχώς να σταματάς για να αλλάξεις κατεύθυνση.
Διασκεδαστικό μικρό platformer σε 3D και σίγουρα ανοίγει και τρέχει αρκετά καλά (ο τύπος που είπε το αντίθετο, είτε είναι η συσκευή σου είτε απλά έχεις κακή λήψη). Κανένα σοκ στην ποιότητα γιατί το Noodlecake είναι γνωστό για τα εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδια του.
Τα χειριστήρια για να μετακινηθείτε είναι κακά.
Suzy Cube Pustolovske igre vgq
Αγαπήστε το παιχνίδι! Μου δίνει κλασικά vibes. Το μόνο πράγμα είναι η κίνηση. Θα πρέπει να υπάρχει οπτικό μοχλό ελεγκτή για να γνωρίζετε πόσο γρήγορο και καλύτερη αίσθηση κατεύθυνσης. Κατά τα άλλα έχει πλάκα!
Διασκεδαστικό παιχνίδι πλατφόρμας κλασικού στυλ, αρκετά ειπωμένο.
Ειλικρινά, το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι τα χειριστήρια είναι κάπως κακά. Αλλά εκτός από αυτό το παιχνίδι αξίζει τα 4 δολάρια.
Καλό παιχνίδι, αλλά η κίνηση είναι χάλια. Ποιος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα χειριστήριο joystick, αλλά δεν μπορείτε να το δείτε, επομένως είναι δύσκολο να μετακινηθείτε χωρίς να τρέχετε συνεχώς σε τυχαίες κατευθύνσεις. Διορθώστε το αναλογικό μοχλό, φτιάξτε το έτσι ώστε να μπορείτε να το βλέπετε και κάντε το έτσι ώστε να στερεώνεται σε ένα σημείο όταν το θέλετε.
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο τηλέφωνο!!!
Είναι διασκεδαστικό αλλά απογοητευτικό
δεν είμαι σίγουρος πώς να ρυθμίσω το χειριστήριο, τα μόνα κουμπιά που λειτουργούν στο gamepad της ASUS είναι το άλμα και η εκκίνηση,
Προσθέστε μια επιλογή για να μετακινήσετε το κλειδωμένο μοχλό κίνησης. Είναι ενοχλητικό να πρέπει να σταματάω και να προσαρμόζω ξανά την τοποθέτηση του δακτύλου μου κάθε 10 δευτερόλεπτα.
Φαίνεται ωραίο, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα χειριστήρια. Είναι πραγματικά δύσκολο να πηδήξεις πάνω σε έναν εχθρό όταν ο χαρακτήρας σου αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση
Punishing: Gray Raven მძაფრსიუჟეტიანი mxxm
Suzy Cube Przygodowe fkai
Πήρα ένα νέο τηλέφωνο, το Moto G Stylus, και τώρα το παιχνίδι δεν ξεκινά καθόλου. Θα εμφανίσει την οθόνη εκκίνησης με τους προγραμματιστές που το έφτιαξαν. Αλλά μετά από αυτό είναι απλώς μια μαύρη οθόνη.
Δεν ξεκινά, απλώς κλείνει την εφαρμογή μόλις αγγίξω το εικονίδιο της εφαρμογής. Η δοκιμή του παιχνιδιού για πρώτη φορά με το Google Play Pass δεν είναι καλό σημάδι της συνδρομητικής υπηρεσίας.
Φοβερό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Τα κατευθυντικά χειριστήρια αφής είναι λίγο άβολα και εύχομαι το παιχνίδι να είχε την κατάλληλη υποστήριξη για τα χειριστήρια παιχνιδιών υλικού.
Έπρεπε να το επιστρέψω, επειδή δεν μπορούσα να παίξω με το χειριστήριο της σειράς χάλυβα μου. Θέλω πραγματικά να το απολαύσω, αλλά η έλλειψη υποστήριξης ελεγκτή το εμποδίζει. Πιθανότατα θα καταλήξω να το αγοράσω σε υπολογιστή εάν είναι διαθέσιμο. Όπως το χειριστήριο λειτουργεί κάπως, αλλά τα κουμπιά L και R είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί και αυτά είναι για άλματα. Παρακαλώ διορθώστε αυτό και θα αγοράσω ξανά το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι Όπως ο κόσμος mario 3d θυμίζει τα γραφικά με άλματα τρεξίματος, είναι ωραίο 😁 είναι σαν ένας θηλυκός υδραυλικός κύβων σε έναν κόσμο 3d mario όποιος διαβάζει την κριτική μου για ένα χειριστήριο, νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα xbox one ή ένα χειριστήριο σειράς
Δεν λειτουργεί καθόλου! Κάθε φορά που το ανοίγω κλείνει αυτόματα, κουράστηκα να το απεγκαταστήσω αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει, προσπάθησα να συμβιβάσω τον προγραμματιστή αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση
Καλό παιχνίδι, προσπαθώ να παίξω με το gamepad αλλά δεν λειτουργεί, δεν μπορώ να μετακινήσω τον χαρακτήρα, το μόνο κουμπί που λειτουργεί είναι το R και το L, επίσης φαίνεται ότι το επίτευγμα έχει υποστεί σφάλματα, πληρούσε ήδη την απαίτηση αλλά δεν το κατάλαβα, πλήρωσα για το παιχνίδι σας, παρακαλώ διορθώστε το
Με encanta
Αυτό είναι ένα προσεγμένο παιχνίδι συνολικά με πολύ Mario64 αίσθηση. Το βρίσκω απογοητευτικό να παίζω επειδή τα χειριστήρια είναι ασυνεπή και πολύ καθυστερημένα.
Γοητευτικός. Το επόμενο καλύτερο πράγμα για τον Mario που βρήκα στο Android.
Ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι!
μου βγάζει μαύρες οθόνες
Ενεργοποιήστε τις συνδέσεις του ελεγκτή bluetooth, έχω έναν ελεγκτή Momen και μόνο ένα κουμπί λειτουργεί. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί η συνδεσιμότητα του ελεγκτή bluetooth δεν είναι πλέον στάνταρ στα παιχνίδια για κινητά. 1 αστέρι μέχρι να είναι υποθέτω.
Μέχρι εδώ όλα καλά, γίνεται όλο και πιο σκληρό που με αναστατώνει μερικές φορές, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι για εσάς χαχα. Μου θυμίζει παιχνίδια mario, αυτό δεν είναι κακό και hey! Υποστήριξη ελεγκτή Το μόνο μου παράπονο είναι ότι συνεχίζω να προσπαθώ να μετακινήσω την προβολή της κάμερας όταν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή xD
Απλά υπέροχο!
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι για κινητά που έχω παίξει ποτέ. Το στυλ παιχνιδιού και η αισθητική είναι προφανώς μια "ωδή" στο Mario 3d land, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό συγκρίνεται ευνοϊκά με αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγο πιο ισορροπημένο στην πρόκληση. Ουάου.
Κακοί έλεγχοι
أحسن لعبة منصات على الجوال Η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών στο κινητό
Suzy Cube Przygodowe fkai
Παρόμοια ποιότητα και στυλ με το Super Mario 3D Land. Είναι αρκετά καλό για αγορά σε κονσόλα παιχνιδιών.
Πάντα ήθελα κάτι σαν τον κόσμο του Super Mario 3D στο τηλέφωνό μου. Η Suzy Cube είναι ακριβώς αυτό! Μπορώ να συστήσω αυτό το παιχνίδι πολύ. μακάρι να είχε κάποιο τοπικό multiplayer, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό.
Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στο tablet μου. Προτείνω αυτό το τρισδιάστατο παιχνίδι πλατφόρμας. P.S Το παιχνίδι μοιάζει σαν να είναι σε κονσόλα.
Οι έλεγχοι είναι πολύ κακοί.
Είναι εντάξει, αλλά το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι η έλλειψη υποστήριξης ελεγκτή. Και δυστυχώς δεν νομίζω ότι οι προγραμματιστές θα το προσθέσουν ποτέ. Θα ήμουν πολύ καλύτερη εμπειρία με αυτό
φαίνεται σαν να είναι για παιδιά, αλλά είναι πολύ δύσκολο...τα πρώτα δύο στάδια είναι ωραία και διασκεδαστικά, αλλά μετά αρχίζει να γίνεται προκλητικό και σε κάνει να μαζεύεις αστέρια για να ξεκλειδώσεις επίπεδα
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι! Αισθάνεται σαν ένα νόμιμο παιχνίδι κονσόλας
Το πιο εκλεπτυσμένο 3d platformer στο android. Τα χειριστήρια δεν είναι τέλεια, αλλά είναι καλά και είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι.
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στο Android. είναι διασκεδαστικό να παίζεις και προκαλεί μερικές φορές και τα χειριστήρια λειτουργούν πολύ καλά.
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και μοιάζει πολύ με ένα παιχνίδι 3D Super Mario. Αυτό πρέπει να παίξετε στο appstore!Στην πραγματικότητα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αν είχα ένα χειριστήριο για το τηλέφωνό μου θα ήταν σαν ένα κανονικό παιχνίδι κονσόλας