Post by orizamtilea on Mar 5, 2022 16:16:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на неограничени скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Уау от 2d сега на 3d модел и карта, използвах, за да играя тази игра, тъй като беше 2d и ми харесва колко повече в 3d вълнуващо.
Мн яка игра
Страхотна игра с голям потенциал. Трябва само да добавите още режими и нови оръжия. Картите, контеолите и графиките са страхотни. В момента нямат нужда от повече работа.
Наслаждавах се на няколкото часа, които ми отнеха, за да завърша играта, като достигнах 4/4 мача, спечелени в пустошта на ниво Златно. Но искам повече опции, когато става дума за режими на игра. Играта е твърде линейна и има само един режим на игра.
Еха. Законните разработчици дават същия автоматизиран отговор на повечето критични прегледи от години. Освен това съм съгласен, че цялото нещо с 5000 к.с. и ботовете са абсолютно ОП. Тази игра е добра до началото на сребърната лига, след това спрете да играете.
Играта е забавна, те биха могли да намалят рекламите, но основният ми проблем е, че акаунтът ми се рестартира, влязъл един ден и всичките ми неща изчезнаха
Тази игра е фалшива, влизам в мач и вече съм мъртъв, за да не спомена, че е трудно да се получат ресурси за възраждане и рекламите го правят още по-лошо. Разработчиците трябва да направят система за баланс или да сложат цялото заплащане, за да спечелят играчи в собствения си малък сървър, както и всички опити и новобранци. Освен това един боен пропуск наистина твърде много хора се опитват да копират fortnite и PUBG НЕ ВСЯКА ИГРА СЕ НУЖДА ОТ БОЙНО ПРОПУСКАНЕ. В заключение, тази игра се нуждае от сериозна работа, ако някога иска шанса да бъде популярна.
Към много реклами. Реклами от две части, които ви отвеждат до магазина...ооооооооооооооо много принудителни реклами. Много е забавно! Но спрете да играете по-рано, отколкото бих го направил, поради прекомерните реклами
Archery Battle 3D Sport vzq
Играта е добра, но изскачащите реклами без бутон за прескачане или затваряне след умиране са най-досадното нещо. Това ме кара да искам да деинсталирам приложението. Също така ботът е над властта, не може дори да премине тъмните земи.
Ще бъде забавно, ако има мултиплейър онлайн режим, който може да покани приятел на битка, отборен режим, шампионат, лига, клан и т.н.
💪💪💪💪💪
Ацки яка игра
Исках да видя дали мога да стигна до lvl 100, но някъде около lvl 70 моите хит точки започнаха да казват, че е в негативите и бях убит с един изстрел. Забавно, докато не стане, тогава е много разочароващо и куцо.
AXES.io Екшн axvc
AXES.io Екшн axvc
Много ми харе са играта!!😇😊😀😆
AXES.io Екшн axvc
Не знам защо разработчиците не слушат хората, които всъщност играят играта. Защото създадохте повече карти, но сега последната карта има ужасно забавяне и произволната награда е само една от трите селекции, Което е по-високо здраве, по-висока щета или по-бърза скорост на крака. Нищо друго! Защо просто не върнете мача на смъртта... И поправете изоставането!
страхотен минаващ време. проста PvP механика и страхотни опции в магазина за пари и това изобщо не се плаща за печалба. всеки може лесно да получи всички оръжия и герои, без да се налага да плаща с истински пари. страхотна игра!
Хареса ми старата версия много по-добре, всеки би започнал с 1 оръжие, сега имам едно оръжие, друго има допълнителен снаряд и idk отрова върху него, напълно несправедливо, знам, че е AI, но фактът, че са много по-напред от нас, го прави несправедливо , трябва да намеря начин за понижаване до по-старата версия, в противен случай тази игра ще бъде изтрита :/
Самата игра е толкова страхотна, но няма опция за промяна на нейната трудност. След като преминете нивото, трябва да убиете враг, който е невъзможно да бъде убит сам. Не се препоръчва игра.
Играта и графиката са достатъчно добри, но бутонът за управление е много малък, опцията за влизане не е налице, ако деинсталираме играта, тогава всичките ви данни ще бъдат изчезнали, така че няма полза от толкова трудно. Моля, направете го подобрение.
Твърде много измамници в режим Deathmatch... Когато някой използва измама, той не ходи нормално, но изглежда се плъзга наоколо и не можете да го ударите, все едно са призраци. И наградата за 5-ия ден няма да даде 5k злато, вместо това ще даде 3k.
Моят опит с axes.io беше невероятен!😃има офлайн battle royale и онлайн battle royale, така че ако искате да се биете с играчи по целия свят или не, това вероятно е за u.im ниво 30 и имате много добри скинове и това толкова лесно се играе. Не виждам защо да не го пусна. Моля, ако искате да инсталирате, направете го, защото си заслужава
Най-новата актуализация отне много от играта. Преди беше възможно да се играе срещу истински хора. Сега изобщо няма ботове онлайн. Deathmatch беше премахнат, а скокът на трудността до третото ниво е луд. Почти невъзможно да се направи. Играта все още може да бъде забавна, но определено не по същия начин, както беше преди. Те също така засилиха рекламите. Нямам нищо против рекламите, ако играта си заслужава, но това може да не си струва времето за реклама.
AXES.io Екшн axvc
Твърде много реклами, геймплеят е куц. Един до два удара и умираш. Във всеки край на играта има реклама. Сякаш тази игра иска играчите да гледат реклами, за да се съживят, да се излекуват напълно или да получат допълнително предимство при всяка игра. Твърде алчен.
Сладко приложение, харесва ми и е пристрастяващо, но огромното количество добавки разваля геймплея, всички ботове са глупави и единственото нещо, което те убива, е да си превъзхождан. Искам да кажа, поне както мога да кажа, че е забавно, така че има и това. Предлагам безкраен режим, онлайн режим и повече карти.
Наистина не харесвам твърде много новата система за броня, но все пак е наистина добра игра.
Яко зарибяващо е
Mn qko fe
рекламите трябва да са снимки или 5-секундни видеоклипове, ако плейърът не получава награда за гледане. ботовете трябва да бъдат ограничени до общи герои и оръжия. ботовете не трябва да имат перфектна цел и трябва да бъдат по-лесни за убиване. картите трябва да бъдат избрани от играча, а не произволно. ежедневните награди за куест трябва да са по-добри от мач без убийство. Бонусите за оръжие не работят правилно и наградите след като умрете не се добавят към това, което вече имате правилно. това има голям потенциал
Нова актуализация го уби. Има нужда от много балансиране. Новите играчи нямат шанс и дори да платите малко, пак нямате шанс. Опитах отново и пак същото.
Много преди мултиплейърът беше само карта, пълна с ботове, докато напредвахте по-късно в първо ниво на играта, играчите (ботове) могат да изстрелят вашите 1500 hp, сега мултиплейърът е прикрит като етапи, което е гадно повече и прави целта на играта гадна, мултиплейърът трябваше да бъде по-добре прилагане, вместо да избирате Марио картинг начините
Това е наистина добра игра, но е НАСТРОЕНА след ниво 15, имате бот, който лети наоколо, който очевидно не е човек онлайн и буквално ви преследва из картата на по-високо ниво. А ботът лети през стените и буквално НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО УБИЕТЕ
Както всички казваха, това е твърде лесно, дори онлайн. Това е, защото ботовете са гадни и онлайн бутонът е фалшив, защото все още работеше и зареждаше игра, докато имах изключен WiFi (Ако няма китайски имена и всички останали изглеждат сякаш са генерирани от бот, знаете, че нещо не е) t правилно) Не ни лъжете
Тази игра е по-яка от Brawl Stars никога не съм виждал толкова готина като тази и да е без WI-FI ГОТИНА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Тази игра е страхотна и аз я харесвам, но единственият проблем е, че трябва да добавите още карти и нива. И трябва да внимавам, защото тази игра може да създаде вирус. И да, тези игри са невероятни, досега имат номер 2, поддържайте тази игра страхотна. И още веднъж ви благодаря, че направихте тази игра.
Колкото и да ми хареса тази игра, вашата онлайн/мултиплейър функция е измама за генериране само на реклами. Все още можете да играете на функцията "онлайн" дори без интернет връзка. жалък.
Би било чудесно и всичко, но има хора, които НАМИРАНО остават в бронзовата лига, за да фармят хора от по-ниско ниво. Ако можете да го направите така, че да има непринудена или класирана обстановка, бих го оценил. А на сребърната лига НЕ МОГА НИЩО ДА НАПРАВЯ заради един стрелящ. Но това са единствените проблеми, които имам с него. Като цяло играта е страхотна.
Обичам играта, но всеки път, когато влязох в ново ниво (напр.: от замъка до замръзване), винаги се рестартирах, сякаш вече завърших замъка, но когато напусна играта и след това вляза отново няколко часа по-късно, го виждам че все още съм в замъка Моля, поправете това :-)
Това е добра игра, но променете ъгъла на картата, като начина, по който виждате играчи и стиф на картата и ако можете да свалите от дирижаб или самолет или нещо за Battle Royale, би било по-добре, тогава бихме могли да намерим оръжия в кралска битка
Обичам играта. Забавно.. но играта има проблеми, ако надстроите здравето си над 2,5k.. и получите само един изстрел. Моля, поправете това. Иначе е страхотна игра.
Тази игра е доста забавна, освен че отворих около 50 малки сандъка и 20 големи сандъка и имам само зелени предмети. можем също да пренебрегнем факта, че ИИ има 2000 здраве в тъмно дърво на сребърна лига. Веднъж видях един със 7000 здраве. някак си е несправедливо, като се замислиш. ми трябват 10 изстрела, за да ги убия, но е нужен 1 изстрел, за да ме убият. иначе е страхотна игра с добра концепция.
Нaй якaтa игра нa света
Твърде много реклами. Съгласен съм да гледам НЕЗАПЪЛНИТЕЛНА реклама, за да получа тласък на наградата, но след няколко игри има произволна принудителна реклама, която ви държи там за около 30 секунди без награда. Спрете да се опитвате да набутаме толкова много реклами в гърлата ни. Деинсталирайте за сега
Фалшив мултиплейър. Можете да изключите wifi и мобилни данни и пак ще бъдете „свързани“ със сървър със същото име, срещу което сте играли „онлайн“. Освен това защо има кристали, които нямат никаква полза? Няма нищо, което можете да купите с тях, но бихте могли да похарчите истински пари за тях. Тази игра не е нищо друго освен грабване на пари
Те взеха плащането ми за безплатна реклама, след което изтриха акаунта ми и нулираха играта ми (загубен прогрес). Все още с реклами. Свързах се с разработчиците по много начини много пъти. НЯМА ОТГОВОР. 👎
Всъщност съм добре с рекламите, но последната актуализация наистина е да направи нечестно съвпадение. Добре, ще започнете с 360 hp с малко щети и лошо оборудване, но други играчи започват с 6000+ hp вече с ефект на умения и повече големи щети и по-големи оборудване... хайде пич, направи някакво честно съвпадение, може ли? всички вече имате пари от реклами, нали и т.н.? така че направих актуализация за корекция
Е, сребърната лига е невъзможна сега всички или повечето от тях имат като 4 допълнителни снаряда и като 4 следващи меча, моля, поправете това и няма истински играчи, само ботове
За 2-годишна игра със сигурност е проблемна. Буквално бях в игра и пишеше 1 жив, което означава само мен, но тук идва някакъв хакер, който лети през картата, без да понася никакви щети, хвърляйки и използвайки всички предимства, които играта има. Така че тази игра получава само 1 звезда за този нещастен бъг. Концепцията на играта е забавна, имам предвид, че се нуждае от много работа, тъй като половината време, в което играете с ботове или някой, който хаква играта, тази игра става безсмислена. По-лошата част е да наблюдавате колко време е необходимо за отговор.
Закъснява както онлайн, така и офлайн. Има нужда от поправка. Също така, след като удряте между lvl 56-60, здравето ви пада до отрицателни (както е изпратено в имейл, до който сте получили) Някак си, че сте толкова високо n получавате един изстрел и сте мъртви заради това. Също така се нуждаят от по-високи оръжия n такива, които всъщност нанасят повече щети от обикновените. Легендарното не трябва да е същото като общоприетото. Стигнете до там, където можем да престижем и ние. Аз съм на 31 LVL, герой n вече не мога да отключа
Моливи в Априлци кит за монети