Post by orizamtilea on Mar 5, 2022 16:10:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
Nevar iziet ievades vārda ekrānu
Nevar iegūt 4. līmeni, tas ir jākārto
Angry Birds POP Bubble Shooter Casual hoy
PAW Patrol: Rescue Run Sarguzasht mfd
Ķepu patruļa Mighty Pups Ķepu patruļa gatava sacensību glābšanai Ķepu patruļa Jūras patruļa ķepu patruļa gaisa patruļa ķepu patruļa uz ritošā ķepa Patruļa gaisa un jūras ķepu patruļa Ruscue palaist ķepu patruļa kucēni uz Ruscue Paw patruļas
Labi, ka nometos ceļos, lai tajā iebalsotu sct zuma, lai skanēs labi.
Naudas izniekošana
Man patīk šī spēle, kurā viens no mazuļiem izvēlas jūsu misonu
Es samaksāju, lejupielādēju, es nevaru ievietot/ievadīt vārdu. Ko es varu darīt
Maksāja 3.50 eiro un nekad nav sanācis spēlēt tas neļaus man ierakstīt bērna vārdu tāda krāpniecība .
Mans dēls to ļoti gaidīja, un tas neļāva man ievadīt vārdu. Pretīgi! Es ceru, ka jūs laimīgā kārtā satraucat bērnu!
Tikko iegādājos šo spēli, bet šķiet, ka sākotnējā ekrānā tā ir kļūme, tas neļauj jums iestatīt spēlētāja informāciju, lai jūs nevarētu spēlēt spēli, es saņēmu atmaksu par manu naudu, un manam mazajam būs cita spēle. It a Shame as Paw Patrol ir viņa mīļākā izrāde.
Ļoti jautri jūtos kā ķepu patruļā
Nauda nauda nauda. Pirkt pirkt pirkt. Jums ir jāiegādājas spēle, bez problēmām, taču pēc dažiem līmeņiem jums ir jāiegādājas vairāk līmeņu. Viņi izņem pārāk daudz lappušu no EA grāmatas. Spēle ir ok, bet pastāvīga vajadzība iegādāties visu nav.
3 īsi līmeņi! Mans 5 gadnieks pabeidza 3 līmeņus mazāk nekā 10 minūtēs, un tagad tas pieprasa 1,99 USD par vēl vienu līmeni. Nav iespējas to "nopelnīt".
Ļoti kaitina, ka šī spēle neļaus man pievienot bērna vārdu un reāli spēlēt, pilnīga naudas izšķiešana. Lūdzu, atmaksājiet vai izlabojiet!!!
Ļoti labi
Par to tika samaksāts, lai lejupielādētu, pēc tam tas neatvērsies, sakot, ka pirkums netika iniciēts, vairākas reizes mēģināja atinstalēt un instalēt vēlreiz, taču tiek teikts, ka esmu to iegādājies. Mana mazmeita ir tik vīlusies!!!
Skatieties, ko domā citi, LABĀKĀ SPĒLE EVER
Mans bērns ir 8 gadus vecs zēns, viņam tas patīk
Viņi paņem jūsu naudu, un lejupielāde nedarbojas — instalēšanas laikā tā joprojām neizdodas. Neļaujiet sevi apkrāpt kā es.
Vēl jāpērk līmenis iekšā
ES mīlēju
PAW Patrol: Rescue Run ایڈونچر sqa
Nevar izturēt profila izveidi
Nicklidion wy yu dzēst ķepu patruļas mazuļus glābšanai?
PAW Patrol: Rescue Run Pakikipagsapalaran tsnz
Gaidīja vecumu DL, tad nevar tikt tālāk par pirmo lapu. Mazais cilvēks ir izķidāts
Ļoti dusmīgs maksā, lai izmantotu šo lietotni, un pat nevaru tajā neko darīt, tagad tā ir jāizdzēš, jo mans dēls to redz un kļūst ārkārtīgi nomākts, ka nevar to atskaņot!! Atmaksa!?
nevaru tikt garām 'ievadiet vārdu' - atvainojiet, man bija jāpiešķir tai 1 zvaigzne, nevaru novērtēt to, ko neesmu izmantojis
Neļaus man likt vārdu un spēlēt ir ļoti nelaimīga meita!
tas nedarbosies, nepērciet to
Šī spēle neļaus ievadīt bērna vārdu, ļoti dārga un pilnīga krāpniecība!
Vai jūs tiešām plānojat salabot šo spēli, vai arī esat apmierināts ar cilvēku izvilināšanu no viņu naudas?
Nevar iegādāties "Downtown", jo teikts, ka norēķinu pakalpojumi nav inicializēti. Pamēģini paskaidrot kādam vīlušies 4 gadus vecam bērnam, ka tā nav tēta vaina, bet gan slinku un neprasmīgu izstrādātāju vaina, kuri paņem naudu un skrien, un, iespējams, pat nespēj lasīt atsauksmes par savu darbu un atklāt dusmu līmenis, kas tur ir...
Es gribu nekavējoties saņemt atmaksu. Nevar piekļūt visiem līmeņiem
Nevar lejupielādēt pilsētas centru, mazais zēns, kurš izmisīgi vēlas spēlēt Everesta lomā, lūdzu, izlabojiet to!!!
PAW Patrol: Rescue Run Pakikipagsapalaran tsnz
WW
lieliska spēle!