Post by orizamtilea on Mar 5, 2022 16:04:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rage of Dragons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rage of Dragons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Rage of Dragons 2022 version ▞▞▞
Brīdinājums! Šī spēle ir jāmaksā, lai uzvarētu.
Esmu spēlējis tikai stundu, bet esmu spēlējis daudzas mmorpg spēles, un līdz šim tas ir patīkami. Mūzika ir jautra, grafika un vadības ierīces ir labākas, nekā biju gaidījis, balss darbība meklējumos ir labi nostrādāta, pietiekami, lai viņi notur manu uzmanību, ka es ne tikai izlaižu dialogu. Ar 1 stundu nepietiek, lai citam cilvēkam daudz pastāstītu. Esmu redzējis publisku tērzēšanu, kas ir bijusi noderīga, un pulksten 1:00, kas man liecina par aktīvu un izpalīdzīgu kopienu.
Jauka spēle, jautrība, daudzas priekšrocības un ātri jauninājumi
Paldies, ka atrisinājāt pieteikšanās problēmu, tā ir pāru spēle spēlētājiem ar zemu naudu, tikai jāizmanto savas smadzenes, lai nostiprinātos.
Es dzirdēju visas labās lietas, ko cilvēki saka par ROD, un nolēmu to izmēģināt pats. Man spēle ir bijusi tikai vienu dienu, bet es jau saprotu, kāpēc tā patīk tik daudziem. Es ļoti iesaku jums to izmēģināt, ja jums patīk RPG spēle, vai pat tad, ja jūs neesat, es joprojām domāju, ka jums patiks to spēlēt, un ja ne vismaz tas ir bezmaksas.
Esmu spēlējis mēnesi, es tērēju naudu, kopumā diezgan satriecoša spēle. Un es labi pavadīju laiku, izdomājot artefaktus utt. Es ieteiktu to!
Es nevaru izklaidēties šajā spēlē! Monstri vienmēr nārsto, pat ja es tos visus nogalinu. Un, lūdzu, atrisiniet problēmu
Pilnīgi automātiska atskaņošana. Kāpēc spēlēt spēli, jūs nemaz nevajag. Viss, kas jums jādara, ir skatīties.
Turpiniet klikšķināt un vākt. Nekas jauns .
Es izbaudu šo spēli. Viņam ir ļoti forši tēli un izaicinājumi, kas ir tieši man piemēroti. 5 zvaigznes ir pelnītas.
Reti kad es atrodu tik labu mobilo spēli, taču tā ir tik aizraujoša! Tas ir patiešām sarežģīts un neapgrūtina jūs ar reklāmām. Pastāv viena problēma — dažreiz tas ik pēc pāris sekundēm turpina atskaņot skaņu "trieciens ienaidniekam", un es nezinu, kā to novērst. Jebkāda palīdzība būtu pateicīga
Izbaudot to līdz šim tikai atņemt ir liela p2w
SLIKTĀKĀ SPĒLE EVER. Pat neļaus man tikt tālāk par pirmo uzdevumu! Paveicis un noklikšķinājis visu! Esmu tik vīlies, ka gandrīz nemaz nevēlos atstāt atsauksmi. Atkritumi!
Vienīgā spēle, ko esmu spēlējusi, ir laba apskata vērta. Es jau kādu laiku spēlēju. Beidzot RPG, ko varat spēlēt SAVU laiku. Atgriež klasisko MMORPG visā tā krāšņumā. Šobrīd tā nav p2w spēle. Daudz uzdevumu un darāmā. Mant izpalīdzīgi spēlētāji spēlē. Spēle iegūst pienācīgu grafiku un vienkāršu ierīču vadības iestatīšanu.
Ayusin niyo laro niyo nag ddc un sobrang lag!!
Tā ir ļoti lieliska spēle. Lieliska grafika, ļoti pieticīga spēle, jauka animācija, taču ir viena problēma, spēle nav labi organizēta. Man ir arī ieteikums, ja vēlaties būt divējāds, bet nevēlaties būt meitene, mans ieteikums ir tāds, ka varat mainīt noteiktas lomas dzimumu. Kopumā lieliska spēle 9/10
Pagaidām man vienkārši patīk spēlēt šo spēli, 😅🤗☺🤓, lūdzu, padariet nodarbību līmeni pievilcīgāku...
Satriecošs
Patīk spēle, tikai viens strīds. Jādod vairāk ieroču rullīšu jauninājumiem.
Daudz jautrības un laika vērts. Ļoti ļoti ieteicams!
Es nevaru dot 5 zvaigznes, jo spēļu priekšmetu saistītu dimantu skaits ir augsts. un pat papildinātie dimanti ir augsti, jūs vienkārši likāt, ka burtiski ir jāmaksā, lai uzvarētu spēli
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Seikkailu jqmm
Man ir daudz, daudz problēmu ar šo spēli, un es to tikko instalēju. Pirmkārt, tā ir tikai kārtējā automātiskā RPG spēle, kurā ir maz, kas vilinātu mani spēlēt vairāk. Otrkārt, jutība, mēģinot pagriezt kameru, ir pārāk augsta, un to nevar izslēgt. Treškārt, es nekad savā dzīvē neesmu redzējis grafikas iestatījumus ar "ultra" kreisajā pusē. Un ceturtkārt, (vairāk man nav vietas) "ultra" grafikas iestatījums ir tik zemas kvalitātes, es praktiski redzu daudzstūrus.
Mīlu izvēles reklāmas, nevis uzmācām mūs — tas patiešām padara spēli
Netērējiet šai krāpnieciskajai spēlei, nav klientu atbalsta, un lielākā daļa notikumu ir kļūdaini. Katram serverim ir mod/gm, kā jūs vēlaties tos saukt, lai palielinātu viņu kontu, lai jūs tērētu. Viena no līdz šim sliktākajām spēlēm, notikumi, kuru laikā jūs pat nevarat nogalināt priekšnieku, kad tas beidzas. Pretīgi n jāslēdz ciet..Domāju, ka tas būtu bijis labi, kamēr nebūtu atbalsta, un tā ir milzīga p2w spēle, kad jums ir jāiztērē vairāk nekā 800 dolāru, lai iegūtu labus spārnus, un tad viņi brīnās, kāpēc neviens nepaliek tajā, bet viņi ātri saņem sodu, kad notiek kļūme un kļūmes ir izstrādātāju vaina, nevis spēlētāji.
Omg..... Kā tas var iegūt labas atsauksmes. Tas ir kā skatīties video par spēli. Sākumā tas jums neko nepasaka, kā arī jums vispār nav jāsadarbojas. Un, kad atrodat afk auto play btn. You allready are on lvl 27.. nav sajūta bo stāsts,,nav ka es varētu paspēt izlasīt ..sakarā ar visu mirgo buy this pay this get that and what not....sry šis nemaz nav priekš manis. Un jā, visām atsauksmēm ir jābūt pirktām, vienīgās, kas sniedz zemu, šķiet, ka tām ir attēlu profili.
Esmu spēlējis ROD kopš tā iznākšanas, un esmu redzējis, ka cilvēki nāk un iet, bet lielākā daļa paliek un spēlē. Šis ir mans mīļākais.
Pagaidām tik labi, ka šī spēle man iepatikās ātri un vienkārši, un vēlāk zinot, ka pavadīju ilgu laiku spēlējot, nepamanot, jo man tā patiešām patiks.
Dungeons var kļūt sarežģīts, taču tas padara stratēģiju vēl labāku
Lielisks laika slepkava, un arī diezgan izaicinošs
Mans konts tika bloķēts bez iemesla? Ja tas tā ir, es vērsīšos pie Google, lai pieprasītu naudas atmaksu. Rediģēt: Šis ir domāts tev, draugs 🖕😃 Klientu apkalpošana gandrīz neeksistē.
Izlabojiet šīs kļūdas savā spēlē...
Mīli šo spēli. Grafika ir laba un var spēlēt nemaksājot...
mans papildinājums neiekļuva!! bet viņi saņēma manu slodzi. un es arī sazinājos ar spēles izstrādātāju vai GM, bet neatbildēju uz nevienu jautājumu. atrisināt pirkuma problēmu, viņi saņēma manu slodzi.
viss noritēja labi, līdz noorganizēju kāzu banketu.. ieplānots uz 1700...bija stundas pirms tā laika un pēc tam.. joprojām nav banketu.. mums taču ir tituls.. dievišķā mīlestība... es ticu, ka tā ir
Uzdevumu, kas ir bojāts iemiesojumiem, nevar pieprasīt, kad tas ir pabeigts
Šī spēle ir jautra. Rāda jums reklāmas, kad vēlaties iegūt nedaudz papildu no lietām. Es pat ieguldīju tajā naudu, lai atbalstītu veidotājus. Tā jūtas kā spēle, nevis kāda lētas naudas piegrābšana. Ja jums patīk spēle, nav iemesla nelejupielādēt. Jūs varat spēlēt pilnīgi bez maksas. Ir ierobežots vairāku spēlētāju skaits, taču salīdzinājumā ar to, ko šī spēle dara, tas tiešām nav nekas.
Vienkārši sakot: APbrīnojami!!! Es spēlēju vairāk nekā mēnesi, un spēles laiks ir pat 80 stundas. Ir arvien vairāk, ko atbloķēt un atklāt! Man jāsaka, ka izstrādātāji paveica patiešām pārsteidzošu darbu pie spēles!
MGA PUTANGINANG NAKAGAWA NETO WALANG KWENTA PURO LAG AT PROBLĒMA SA LARO WAG NIYO NANG TANGKAING LARUIN TO KURAKOT TONG LARONG LAI DAPAT TINATANGGAL NA TO DITO PARA WALA NANG MALOKONG TAO
Tas ir tik forši
Es priecājos redzēt, ka šis mmorpg ir palaists! Tas apvieno visas jūsu iecienītākās RPG funkcijas vienā skaistā iepakojumā. Man šī spēle ir ļoti patikusi. Tas ir ļoti iesaistošs. Varat pāriet automātiski vai noņemt automātisko. Ir tik daudz veidu, kā attīstīt savu raksturu, izmantojot cīņu, nometni, slīpēšanu, aprīkojumu utt. Labs izskats padarīs šo spēli par piecu zvaigžņu spēli un labāko lietotņu tirgū!
Izskatās laba spēle, tikai ne man
Godīgi sakot, šī ir laba spēle, un tai ir daudz potenciālu, bet šeit un tur ir kļūmes, bet kopumā diezgan laba spēle. Arī man pēc spēles bija patiešām labs laupījums, un man tas nav īsti prātā, bet es vismaz gribu pusi no visām mantām, kas man bija, un es pat nezinu, vai spēle reģistrēja manu progresu, jo, kad es ielādēju, es man nebija manas episkās lietas un monētas, bet es to tik ļoti neiebilstu, bet ATDOD MAN ATLEATS MANU APRĪKOJUMU.
ES mīlu šo spēli! Man ir ļoti jautri ar šo spēli. Labs aprīkojums un jaudas palielinājumi.