Post by orizamtilea on Mar 5, 2022 15:51:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık primogems ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
Color Hole 3D آرکیڈ wbn
bu ne be 2 seviyyede kasiyor. bi sey diyil yuklemeyin
Daha zorlu hale getirdiğinizde benden daha iyi bir puan alacaksınız. 720. seviyedeyim ve uzun zamandır bu sadece önceki seviyelerin tekrarıydı. Farklı desenler veya daha zorlu seviyeler umuduyla tüm arka planları açtım ama sadece aynı eski desen ve seviyelerin farklı renklerini aldım. Bu oyunun reklamını yapan reklamda gördüğüm çeşitlilik nerede? Reklamda gördüklerime benzeyen herhangi bir seviye görmedim. Oyunu seviyorum, epik zaman geçiren, lütfen daha zorlu seviyeler ekleyin
Şimdiye kadar ağırlaştırıcı. Bir hafta önce eğlenceli, düşünmeden, dinlendiren, zaman öldüren bir oyun olarak başladı. Şimdi her oyundan sonra bir reklam çıkıyor ve donuyor. HER SEFERİNDE. Devam etmenin tek yolu oyundan çıkıp yeniden başlatmaktır. Bunu bir an önce düzeltmeleri gerekiyor.
Oyuna itiraz yok. Sonsuz, tekrar eden ve oldukça sıkıcı bir oyun, ancak daha önce bahsedilenler nedeniyle oynamayı bırakamıyorum.. Hataları ve aksaklıkları düzeltin ve sürekli oynamaya değer olabilir.
hastanede ama sıkıldığım için sildim
Harika konsept, kötü uygulandı. Tekrarlama yüksek. 110'a kadar oynandı, 50, sonra 75, sonra 100'de artan zorluklar umuduyla ama hayır. Aynısından sadece daha fazlası. Neyse ki, uçak modu rahatsız edici sıklıkta reklamları devre dışı bırakır.
iyi 🤗🤗🤗
Bonus seviyesi çalışır ve ardından kaybolur. Coin almak için bonus seviyesine geldiğinizde devam butonuna basarak jeton almaya devam edebilirsiniz. Yapılabilecek yalnızca 5 arka plan satın alma vardır. Alacak bir şey yoksa madeni para toplamanın ne anlamı var? Bonus seviyesi de kaybolur ve erişilemez. Sürekli olarak aynı 15 seviyeyi tekrar tekrar oynar.
Nefret ettiğim bu oyunu hep kaybederim 👎
Açılması için ne hedef
Bu iyi bir oyun tamam, ama hiç de zor değil. Birincisi, HER seviyeyi geçtiğinizde beş saniyelik bir reklam var. Aslında sinir bozucu. 20'lik bir seviyeye geldim ve sadece reklamlar ve sıkıcı seviyelerden dolayı kurulumunu kaldırdım. Benim önerim, her 5 seviyede bir reklam koyun ve seviyeleri zorlaştırın, bunu yapana kadar benden 2 yıldız.
aşiri basit ya sıkıyor
Kesinlikle bu oyunu seviyorum! Özellikle bloklar tek seferde toplandığında rahatlatıcı ve tatmin edicidir. Reklamlar var, ancak bunlar kısa ve atlanabilir. 400. seviyeye ulaştım ve seviyelerin tekrar etmeye başladığını fark ettim. Ancak yine de oynamanızı tavsiye ederim, molaya ihtiyacınız olduğunda harika bir stres gidericidir.
Ne bileyim o saate kadar eğitim için çok teşekkür ederim hep beraber merhaba için bir neden yok mu ya da arama yapabilirsiniz nasılsın bir gün olsune biz ve bir daha hiç bir zaman içinde nasılsın demeyelim... 😇 🤣 Bir 1⃣ bir 1⃣ bir 1⃣ bir 1⃣ bir 1⃣ bir 1⃣
Çok sayıda reklam, ancak oynamak hiç stresli değil. Bekleme odasında beklerken veya uyuyamıyorsanız zaman öldürmenin harika bir yolu. Hala reklamlarda beklemeye değer olduğunu düşünüyorum... daha kolay olamaz... en azından şu ana kadar. Bekleme salonlarında veya gösteriler sırasında hala zaman geçirmek için oynadığımı söylemek için düzenlendi, gerçekten zirvede kalmak umurumda değil, ama kocam yapar... o tür bir şey. Stres yok. Reklamları beklemekte fayda var.
Color Hole 3D آرکیڈ wbn
kontroller güzel ama 2. aşamayı geçemiyorsunuz 1. aşamayı bitirdikten sonra bir kapı açılıyor 2. aşamaya geçiyorsunuz ve ekran kararıyor altta ufak bir reklam dışında sizi oyundan atıyor bu korkunç
Oyunu beğendim ama burada çok fazla reklam var, o kısmı hiç sevmiyorum
çok ucuz hiç zevk vermiyor
Oyun "düşündüğünden daha zor" olarak ilan edildi. Bunu zorlaştıran şey, reklamları geçebilecek kadar uzun süre oturmaktı. Aralarda basit seviyeler oynayarak, yarım saat içinde 20 dakikalık reklamları ezerek 60'tan fazla seviye için çıkardım. 1 yıldız cömerttir. Bu oyunu "Sırada Bekleme" Yolculuğu için sırada beklemeye benzetiyorum. Aslında, bu oyun deneyiminin herhangi bir bölümünden çok, bu incelemeyi yazmak için zamanımı boşa harcamaktan keyif aldım.
videodaki gibi değil
Çok arızalı ve buggy. Sürekli donuyor ve çöküyor. Artı, seviyeler ilerledikçe daha da zorlaşmıyor gibi görünüyor, bu yüzden ilk başta eğlenceli olsa da sıkıcı bir hal alıyor.
Color Hole 3D Arkadspel lcui
Oyun güzel ama planlama kasmaya başlıyorum benim için bu o yol 4 yıldız
Vay. Bütün gün oynamayı düşün. Bir mobil oyun için gülünç derecede iyi grafikler, her seviyenin yoğunluğuna uyan ve asla sıkıcı olmayan mükemmel film müziği.
Sorun değil, rahatlatıcı bir oyun. ama daha zor olmasını bekliyorum. 200'den fazla seviye ve hala çok kolay.
Bir süre zevk aldım. Çok fazla reklam var ama wifi'mi yeni kapattım ve hiç reklam yoktu. Daha az reklam olsaydı aldırmazdım. Sadece bir öneri. Oradaki reklam ve indirme miktarıyla yeterince para kazandığına eminim.
bu iyi bir konsept ve daha fazla araştırılsaydı harika olurdu. Ne yazık ki bir seviyeyi her tamamladığınızda bir reklam izlemeye ZORUNLUSUNUZ.15 saniye veya daha fazla izlemeden önce geri çekilme seçeneğiniz yok. kontroller her yerde. delik kontrolden çıktı. Keşke bunun ayarları olsa
Çok rahatlatıcı. Onu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum ve stresimi azaltmam gerektiğinde veya o sırada etrafımda olan şeyler çok iyi değilse veya beni rahatsız ediyorsa iyi bir şeye dikkat etmem gerektiğinde yapacak güzel ve eğlenceli bir şeye odaklanmama yardımcı oluyor ve rahatlamam gerekiyor ve sakin ol. Böyle bir oyun arıyorsanız, bunu tavsiye ederim. Ama reklamları var, gülünç miktarda reklam içeren oyunlar gördüm, bu öyle değil.
oyun telefonu yeniden canlandırıp duruyor
Çok güzel bi oyun ama daha az reklam çıksa daha iyi olur
Pool Clash: 8 ball game ስፖርት xnv
Instagram'da bir reklam gördüğünüzde ve oyunu denemeye karar verdiğinizde, her öldüğünüzde bir reklam beklemelisiniz ve öldükten sonra bir reklam izlememeyi seçseniz bile, herhangi bir şekilde size bir reklam verir, böylece genel olarak oyununuzu alırsınız ama ayrıca reklamlar aracılığıyla 500 uygulama daha görün.
Uygulamanın bu kadar pürüzsüz ve deneyimlenmesi kolay olması çok şaşırtıcı. Ayrıca efektler o kadar harika çünkü daha önce hiç denemediğim çeşitli garip efektler var. Uygulama için teşekkürler
İyi eğlenceler. Bir deliği hareket ettirebilmen garip. Oyundaki aksaklıklar, sabit, öngörülebilir bir tempo kullanmayı zorlaştırır, ancak bunun dışında eğlencelidir