Post by pfisfassresafigh on Feb 9, 2022 8:05:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Veľmi pekná hra, ktorá ma veľmi baví. Žiadne vynútené reklamy, žiadne mikro transakcie strčené do krku, je to skvelé. Bannerové reklamy nie sú len voliteľné, ale ak ich používate, poskytujú vám finančnú podporu. Päť hviezdičiek!
Toto je zábavná hra bez rozumu. Môžete ho kedykoľvek zdvihnúť a odložiť. Vždy v ňom budete mať čo robiť. Nie je náročné robiť kritické rozhodnutia. Len pokračujte v spájaní a sledujte, ako sa príbeh odohráva. Je roztomilé, ako od vás žiadajú, aby ste prijali aj bannerové reklamy. Haha.
Dobrá hra ale je nudná
Konečne hra na zlúčenie položiek, ktorá nevyžaduje, aby ste "platili" za "hranie" nepretržite. Ak by všetky zlučovacie hry boli takéto, hrajte ich všetky.
Únavné, nudné a nezaujímavé ani zábavné?
Ahojte, našiel som chybu v hre. Keď som dostal draka, ktorý dáva 5% nečinnosti, výpočty nečinnosti sú zakaždým nesprávne, oveľa menej, ako by mali. Môžete sa na to pozrieť? Vďaka
Celkovo pekné, ale mám pocit, že mi niečo chýba. Napríklad, čo je to krčma, pretože vidím, že za to niečo dostávam, ale nemôžem to nájsť.
Som šokovaný, že tento vývojár skutočne vytvoril ďalšiu podobnú aplikáciu po tom, čo prvá nebola zažalovaná za falošnú reklamu! toto NIE JE hra, nemá žiadnu šancu na stratégiu, dizajn alebo prevedenie, je to jednoducho kliknutie na políčko, ako sa zdá. dejová línia je taká vzácna, že by tam možno ani nebola. Táto hra nie je „návyková“, ale priam frustrujúca!! otvoríš, klikneš na 5-10 vecí a potom to musíš zavrieť, pretože už nie je čo robiť, kým nedostaneš viac políčok a čo potom?
Dlhodobé zlyhanie. Prestížne veľakrát. Zatiaľ sa nič nemení. Vyliahli sa draci a...... nič. Zdá sa, že to nemá koniec ani bod. Tie isté 4 obrazovky znova a znova, a keď máte takmer neobmedzené množstvo mincí, jednoducho si kúpite cestu k ďalšej prestíži. Tiež, sprisahajte dieru, ak zakaždým, keď prestíž "zničíte" svet a všetkých jeho obyvateľov, ako presne sú tam noví škriatkovia na útok? Nie som si istý, či hru v tomto bode ponechám.
Nehrajte túto hru. Je vytvorený, aby vás prinútil sledovať reklamy. Ak hráte, rýchlosť zbierania duší je smiešna a hra vám neustále ponúka drakov, ktorí sú na maximum. Nehraj sa.
Skvelé stráviť čas
Nemôžem stiahnuť svoje dáta a bol som vyťažený zo všetkého, ale stále som to hral
Castle Fusion Idle Clicker કેઝ્યુઅલ nmct
Po tom, čo som to hral asi dva mesiace, musím znížiť svoje hodnotenie zo 4 na 2. Po dosiahnutí určitého bodu sa hra zdá byť extrémne zbytočná. Bez akejkoľvek aktualizácie automatickej poistky, ktorú by ste si museli kúpiť, robíte presne to isté znova a znova bez skutočného pokroku. Prestiž poskytuje veľmi málo drahokamov v porovnaní s nákladmi na vylepšenia. Teraz mám prestíž 20 a dúfal som v aktualizáciu hry, ale mám pocit, že som hru už dokončil.
V pohode
Booo odpadková hra
Pekné vtipy, úžasný umelecký štýl, zábavný príbeh, ktorý ma bude baviť, a ešte som nedospel do bodu, kedy by reklamy boli nevyhnutné na pokrok. Reklamy zatiaľ úplne nenápadné. Zábavný nápad spojiť kombinačné hry, obranu veže a nečinnosti.
Nedovolí vám zdvojnásobiť zásoby, keď sú vysoké. Zakaždým, keď sa vrátim, môžete si pozrieť reklamu, aby ste ju zdvojnásobili, potom vám zaplatíme to isté. Ad pasca hra
Zábavná hra a milujem animácie veží. Pre mnohé z týchto zlúčených hier len číslo na veži, ale každá veža pôsobí zaujímavo a animovane. Tiež zábavný príbeh.
Skončila to v podstate ako hra so zabíjačkou s niekoľkými vedľajšími úlohami. Bola to zábava len na pár dní.
bekar nudná hra
Zábava nanajvýš hodinu po tom, čo už v hre nie je nič iné
Nudná a opakujúca sa hrateľnosť.
Hra začala opakovane padať pri vykonávaní viacerých spojení na rôznych úrovniach
Crafting and Building Aventura naem
Oklah
V zábavnej hre môžete aktívnym hraním zarobiť značné množstvo drahokamov. Mám však problémy s ukladaním do cloudu. Môj súbor na uloženie v cloude sa od 6. januára neustále vracia ako starý. Mnohokrát sme sa pokúsili manuálne uložiť, nové uloženie sa zachová iba na krátky čas.
Hra je super návyková!!! Nemôžem položiť telefón! Páči sa mi, že hra je tiež nečinná, ale nemusíte čakať 5 dní na získanie zlata, aby ste mohli postupovať. Hra je naozaj zábavná a odporúčam ju každému, kto má rád hry spojené s fúziou a nečinným spájaním!
Castle Fusion Idle Clicker Casual yer
Castle Fusion Idle Clicker عمومی igeq
Neukladá automaticky, stratil všetok pokrok... Aká strata času
fusion hry už musia vymrieť
Nudné... (Zíva) Odinštalované.
Castle Fusion Idle Clicker Boshqalar bfgs
Používali ste na získanie 3 drahokamov z Phoenixu, teraz si musím pozrieť reklamu? Nie, som mimo
Veľmi dobrá hra
Doplnky sú integrované pomerne dobre. Nie sú nútené, ale používajú sa na motiváciu zarobiť peniaze a drahokamy navyše. Hra je jednoduchá, ale zábavná.
Nová aktualizácia odobrala funkcie a núti vás ich znovu kúpiť za prémiovú menu
Nie je to zlé na hru, o ktorej som si myslel, že bude nudná