(iOS) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games limitsiz dözüm aldadır
Feb 9, 2022 7:56:24 GMT -5
Post by pfisfassresafigh on Feb 9, 2022 7:56:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz dözüm aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Oynamaq əyləncəlidir. Bir az çətin, amma yenə də əyləncəli olur. Musiqi, səslər və qrafika əladır.
Bu yaxşı oyundur, lakin çoxlu reklamdır. Əgər hər zaman reklamlarla olmasaydı, oyundan sonra oyunu oynayardım, amma 5 ulduz oynamaq üçün çox reklamdır.
indiki oyunlarda artıq çıxış düyməsi verilmir? Yemək, cr@p götürmək və yatmaq lazım olduğu üçün 24/7 kimi oynaya bilmirəm.
👍
Həyat əldə etmək çətin olmasından başqa onu sevin və ehtiyacınız olanı əldə etmək üçün real pul xərcləməsəniz, bəzi səviyyələr qeyri-mümkündür.
Qrafika o qədər köhnəlib ki, bunun necə yüksək reytinqə malik olduğunu bilmirəm, onlar indiyə qədər bu oyunun ikinci hissəsini yaratmalı idilər, çünki sadəcə köhnə görünür, yemək kiçikdir
Gözləmə vaxtı biraz da uzansa yaxşı olar
Yumşaq amma taymer olsa əllərim tərləyəcək
Oyun qaydasındadır, lakin davamlı olaraq daha çox almaz və təkmilləşdirmələr almadan səviyyələri keçmək mümkün deyil.
Ela oyundu.
Men yükledim olnmadi😈😈😈😈😈😈😈😈
Yaxşı oyundur, amma görürəm ki, tez-tez taymer geri sayarkən və sona yaxın olanda müştərilərin göndərilməsini gecikdirir. Bu düzgün deyil!
Oyunda çoxlu reklamlar üçün reklamlar çox vaxt aparır, səviyyələrdən daha çox vaxt aparır.
Rəyim silindi. Tərtibatçılar səviyyələrin keçə biləcəyini və əksər oyunçuların heç bir pul xərcləmədiyini söyləməyi sevirlər. HAHAHAHA. Silindi.
Mükəmməl bir oyun
My Restaurant: Cooking Game by TECHVISION PTE. LTD.
Bu oyunda cəld olmaq lazımdır
Bu oyunu bəyənirəm amma problem o qədər reklamdır ki, şərh yazıram, oyunu davam etdirmirəm.
Başqaları ilə razılaşın... Əvvəlcə oynamaq çox əyləncəli idi, hətta həzz aldığım üçün bəzi bonuslar da aldım. Sonra 3-cü restorana çatmazdan əvvəl onları məğlub etmək demək olar ki, qeyri-mümkün oldu və mən onu məğlub etmək üçün davamlı olaraq bonuslar almalıyam. Nəzərə alsaq ki, getməli olduğum uzun bir yol var, bu, sərvətə başa gələ bilər.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkaadmängud wrvx
Əladı
Go Escape! Arkada xkb
Əladır artiq 76-ci leveldeyem 😊😊😊əslində istəyərdimki səviyyələrdə kartlar 1ci dəfə udanda verilsin.☹☹☹
Bu yaxşı oyundur və mən bundan həzz alıram, amma dünən bir problem hiss etdim. Burgerlərim bişdikdə və üzərinə kliklədikdə yerindən tərpənmirlər. Onlar sadəcə yanır və sonra mən onları atmalıyam, ona görə də bu anda oynatmaq mümkün deyil.
👎👎👎👎👎😲😲😲😲😠😠😠😬😡
Play Cooking Madness online! Play chef's restaurant game and cooking management game. Cook and server delicious meals and be master chef in cooking madness.
Belə də amma 5ulduzu hak edir
Çox yaxşı oyundur 😊sadəcə cəld olmaq lazımdır biraz 🤗🙂
Onlar sizdən müəyyən miqdarda sikkə əldə etməyi gözləyirlər, lakin onlar sizə kifayət qədər müştəri qazandırmırlar və hətta bütün müştəriləri sevindirəndə belə, kifayət qədər sikkə əldə etmirsiniz.
Çox gözəl oyundu🤩😍😍😍
Hər tapşırığı tamamladıqdan sonra yeni tərtibat və reklamları bəyənmirəm, mən əvvəlkindən daha çox demək istəyirəm
Cooking Fever: Restaurant Game - Apps on Google Play
Oyunu sevirəm. Amma nədənsə reklamlar oynanmayacaq və X-ə klikləyə bilmirəm. Hər dəfə bu baş verəndə oyunu bağlamalı oluram.
70 səviyyə oynadım və enerjim qaldı. Sonra dostlarımdan enerji istəmək üçün Facebook-a daxil olmaq qərarına gəldim və daxil oldum. Sonra yenidən 1-ci səviyyədən başladı. Beləliklə, mən ondan çıxdım və 46-cı lvl-dən başladı
Bu, sadəcə olaraq çox bezdiricidir.. Bir neçə missiyadan sonra hər missiyadan sonra bir reklam çıxır... Bu, sadəcə olaraq axmaqdır... Və vaxt itkisi
Əyləncəli oyun, sadəcə həqiqətən gözəl oyun, addicting və Jolly yaxşı vaxt. Bu səviyyədə 40 bir şey sonra qazanmaq üçün ödəmək səbəb butts sucks.
Əlaqə
Mən bu oyundan həzz almaq istəyirəm, həqiqətən də istəyirəm. Bununla belə, arzulayıram ki, bu, mənə irəli getmək üçün GƏRƏKLƏMƏLİ olduğunu hiss etdirmək əvəzinə, mənə pul xərcləmək İSTƏYƏN bir oyun olsaydı. Bu məyusluğu bir kənara qoysaq, gözəl oyun olardı. Hiss edirəm ki, 100.000-dən çox sikkə və onları xərcləyəcək heç nə ilə əbədi olaraq 70-ci səviyyədə olacağam.
Nhà hàng Điên Cuồng - Trò Chơi Đầu Bếp Nhà Hàng Trò chơi điện tử pzsg
Çox qüdrətli oyun, lakin pizza planlaşdırmaq çox zəhlətökəndir. Başqa bir şəkildə edilməlidir
Cook food in restaurants! ... You are THE chef we've been looking for this whole time! ... game that'll bring you the best digital cooking experience!
Birinci gün. Əyləncəli. İkinci gün, reklamlar. Göz gördüyünüz qədər reklamlar. Pəncərəni bağlayın, reklam. Pəncərə açın, reklam. Xeyr. Reklamlara baxmağa, oyun oynamağa daha çox vaxt ayırın
Bu oyunu tamamilə SEVİYORUM. Obsessed. Hətta reklamsız versiyanı satın aldım (bu olduqca vacibdir, tbh). Yeganə şikayətim odur ki, gücləndiricilər və səviyyələrdə əlavə cəhdlər üçün lazım olan brilyantları qazanmaq üçün kifayət qədər imkanlar yoxdur. Ya almazları daha əlçatan edin, ya da sikkələrlə daha çox şey alına bilər.
Bu oyun sizi əşyalar almağa məcbur etməyə çalışmasaydı, daha əyləncəli olardı. Heç bir əsaslı səbəb olmadan, onu dəyişdirmək üçün heç bir yol olmadan ən köhnə adamın əvəzinə daim ən yeni insana yemək vermək, səviyyənizi itirdiyiniz zaman sizi daha çox almağa çalışmaq üçün proqramlaşdırılmış axmaqlıqdır. Təəssüf ki, bu oyun belə açıq-aydın fırıldaq etməsəydi, bu, daha çox insanın əsəbləşməyə deyil, bacarıq əsasında alış-veriş etməsinə səbəb ola bilərdi.
Oyunu endirdiyiniz ilk gün reklamlara keçid alırsınız, o reytinq tələb edənə qədər, ondan sonra hər səviyyədən sonra sizi reklamlarla bombalayır, onlardan xilas olmaq üçün 0,99$(100 paket brilyant) Bundan başqa, kiminsə çox vaxt sərf etdiyi layiqli vaxt itkisidir. Bu, çox sürətlidir, bütün mükafatları almaq və oyunu asanlaşdırmaq üçün bütün səviyyələri 3 dəfə etməyi tövsiyə edirəm
Gücləndiricilər almaq üçün daha çox almazınız qalmayana qədər bütün əyləncələr və oyunlardır. Zaman çox sürətlidir. Mən də oyunu necə irəli aparacağımı bilmirəm. Səviyyələri keçə bilməyəcəksiniz. Brilyantları necə əldə edə bilərəm? Videoya baxdım və cəmi 2 brilyant aldı. Haha... Və gücləndiricilərin qiyməti təxminən 100 brilyantdır, bu, gülüncdür. Və personajlar... Uzağa gedin və sifariş verin və vaxt itirdi.
Oyundan həzz aldım, lakin 3-cü səviyyəyə çatdıqdan sonra müştəriləriniz tükənir və paketləri almalı olursunuz, əsasən paketləri almağa məcbur olursunuz və ya heç bir irəliləyiş yoxdur... Bu, çox əsəbidir.