Post by pfisfassresafigh on Feb 9, 2022 7:47:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више токена хак ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Добра игра. Забавно за игру. Али када стигнете до врха, чекате неко време да додају још фаза. Али генерално добра игра за играње!
Након читања других рецензија, могу да видим да сви остали имају исте проблеме и ја... искочио ми је додатак у центру екрана на нивоу 492 који не могу да пређем, и повремено морам да рестартујем јер се рекламе замрзавају. Немојте ми рећи штапни одговор, молим вас, ово је друга игра са балончићима која је имала овај проблем, верујте да бисте можда желели да урадите нешто пре него што изгубите све своје клијенте, нема ме...хвала.
Од ажурирања игра се стално замрзава. Гледате огласе и када дође време да примите своје новчиће, игра се замрзне, тако да сте губили време гледајући оглас и никада не примите новчиће. Игра вам говори ако је повежете са Фацебоок-ом, она ће сачувати ваш напредак па сам то урадио и на крају сам добио нови телефон, а игра никада није сачувала мој напредак који сам био на тако високом нивоу, тако да сам је повезао узалуд и имао да бисте се вратили на ниво 1 😡
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzzle lwqn
Апсолутно волим ову игру, али прошле недеље огласи су почели да се појављују на средини екрана за играње током игре. Не постоји начин да се изађе из тога. Једино решење које сам нашао је да деинсталирам игру. Тужно је јер сам играо ову игру сваки дан. Ако то поправите, радо ћу поново инсталирати, али до тада сам прешао на другу буббле поп игру.
Смешна количина реклама. Превише одузима игрицу. Проведите више времена на рекламе него на стварно играње.
За ово што јесте, претпостављам да је у реду. Најнеугоднији део су ми биле рекламе. Није да ми сметају Ф2П игре са рекламама, али много огласа је било за сличне игре и на крају сам случајно кликнуо на пар мислећи да је учитао следећи ниво. Свиђа ми се чињеница да можете зарадити награде гледајући огласе, само бих волео да је то доследније.
Управо сам узео 200 мојих новчића због чињенице да када сам одлучио да их користим да наставим даље (након што је остао без мехурића) није хтео да се учита. Показао сам стрелице које круже око балона за учитавање заувек... никад се нисам учитао, само сам изгубио 200 новчића за које сам гледао безброј поновљених видео огласа! Сваки пут када завршите ниво морате да погледате видео, прилично смешно, посебно колико дуго вам уопште треба да добијете новчиће. Превише видеа током игре да бисте гледали 1 само за 15 новчића.
Врло добро, пролази доба дана
Некада сам играо буббле поп, али једног дана сам постао онлајн да играм и открио да се променило. Није забавно. Не знам која је верзија која ми се допала. Волео бих да могу да га нађем. Ова верзија је управо оно што је горњи рецензент рекао о њој. После отприлике 350-их немогуће је победити. Није ни забавно.
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles እንቆቅልሽ efs
Ова игра је некада била забавна, али је промењена да иде у корак са временом и сада је рекламни град. Деинсталираће се и наставиће да тражи једну попут старе верзије.
Прилично пријатно, али се превише често руши
Фрустрирајућа забава забавна забава
Многи огласи се не затварају тако да не можете да се вратите у игру и губите напредак. досадно.
Играо сам отприлике две године и био сам преко 1000 нивоа, али нисам могао да сачувам своју игру јер су тражили пријаву на Фејсбук. Не желим да сачувам своју игру за Фацебоок након што сам прочитао да ће бити подељена трећим лицима, што значи више досадних огласа/промоција, зашто не могу да имају опцију да преузму приватну апликацију у облаку као што је игра Леммингс која се чува приватно без Фацебоок-а повезати. Онда сам добио нови телефон јер ми је неко украо телефон и сва моја игра је нестала Морао сам да почнем изнова... досадно...
Волео сам ову игру док нисам достигао ниво 575 и одједном је почела да се руши сваки пут када сам скоро завршио ниво. Сада сам заглављен на нивоу 575 и не могу даље. Покушао све да реши без среће.
Заразна .. то је нова игра , свидеће се свим узрастима . Смо урадили .
То је забаван џем препун ствари које треба урадити!
Почело је сјајно, али су се огласи почели појављивати због чега се игра замрзнула. Чак и ако кликнете на оглас, он вам не дозвољава да наставите, морали сте да затворите апликацију и поново покренете само да би се оглас поново појавио. Разочаравајући. Уживао сам у игри док није почело.
Уживао је у игри. Али сада сваки пут када покушам да играм, ставља оглас у центар који покрива игру. Покушао сам да прођем кроз опције да затворим оглас, али он само оставља траку на истом месту на којој пише да је Гоогле затворио оглас. Покушао сам да сачекам до огласа, али он само наставља да поставља друге огласе један за другим. Ако ово не престане до краја дана, ја ћу обрисати ову игру и пронаћи другу. Ову игру играм да бих ослободио стреса, а не да бих га компоновао. Нећу више препоручити.
Игре су забавне за играње, али рекламе су превише досадне. Сада идем на Деинсталирати.
Ажурирање 08-08-2021: око нивоа 82 (?) ПРЕСТАЈУ да вам дају мехуриће који су вам потребни да искочите мехуриће. Мислио сам да ова игра има опције које врсте мехурића желите да искочите, тј. облике, линије или шарене, или, можда, потешкоће(?). Мислио сам да треба да стигнем до одређеног нивоа да бих добио мени(?). Деинсталирам када завршим са овом рецензијом.
Ова игра је моја физикална терапија коју не могу да приуштим. Заиста уживам што је више могуће свакодневно.
Свидело ми се да играм ову игру. Имам велики прекид за мене. Када дође реклама да добијете додатне лопте или само да погледате другу рекламу, не добијате ништа осим црног екрана са белим кругом који се врти около и около без обзира колико дуго чекате. Зато је мој рејтинг тако низак.
Превише реклама, ова апликација је намењена за приказивање реклама и не игра баш добро
Ектра игрица, играм је већ 2 г
Апликација је у реду за играње, али морате да гледате рекламе да бисте добили бомбе или другу помоћ, а када би требало да их добијете 2 или 3, добијате само 1 и када сте играли преко 100 игара, онако како се оне поређају боје и обојена лопта коју вам дају да користите, онемогућавају наставак без употребе бомби и друге помоћи. Дакле, ја сам деинсталирао апликацију.
Одлична апликација за прошлост
Свиђа ми се, сваки дан скоро цео дан!!
Савршена количина огласа. Није наметљиво. Појављује се само између нивоа или сваких пет минута, шта год је дуже. Игра ствара зависност. Огласи су такође тихи, тако да не нарушавају зону. Тешкоћа слагалице се повећава одговарајућом брзином. (Никад није било досадно или заглављено). Игра је глатка. Ја видим вештину као главну компоненту, као и решавање загонетки. Једина мана је што сам понекад заглављен на нивоу док ми РНГ не пружи добар почетак. Осећа се више као срећа него вештина.
То је изазовно и такође опуштајуће
Игра је забавна забава, реклама траје дуже од стварног играња. Док су у игри, рекламне понуде се замрзавају и црни екран. Можда је бесплатна за играње, али свакако је ПЛАТИТЕ ДА СЕ НАПРЕЈ. огласи би могли да компензују програмере, али постоји много заинтересованих да наставе да играју. Деинсталирао сам након замрзавања огласа од 3. до 9. снаге.
Неправедно пребрзо поновно покретање након покретања. Када чекам следећи ниво, игра се аутоматски поново покреће и ја губим своје место. Деинсталирање сада.
Забаван начин да прођете време. Држи ме будним после времена за спавање😴
Игра је лепа, али превише реклама.
Сама игра је ок, али рекламе су проблем. Можете да искључите огласе користећи режим рада у авиону, међутим, ако их задржите, огласи ће се појављивати између сваког нивоа и понекад неће моћи да се учитају, што доводи до пада апликације.