Post by pfisfassresafigh on Feb 9, 2022 7:44:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ дозволяти шахрайства ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Гра класна, але що раз то довше запускалася, а зараз взагалі не запускається, будь ласка, виправте цю помилку
Rick and Morty: Pocket Mortys Szimulációs játékok ubcj
Це може бути весело, але гра незбалансована, оскільки тренери на рівні з вами, і це робить неймовірно складним і шліфованим тренувати смертників нижчого рівня. Мультіплеер — це окремий набір мортисів, який також є м’яким і трохи тупий у порівнянні з покемонами чи чимось іншим, де боротьба з вашою приватною колекцією є головною родзинкою mp. Тим не менш, розважайтеся кілька днів, перш ніж усвідомите величезну кількість (sic) гри.
Мені подобається гра, і я буду радий, якщо вона вийде на ПК та консолях, гра дуже приємна, оскільки у мене та двох інших моїх братів і сестер це є. Так, у ньому є той аспект покемонів, але я б не сказав, що це «покемон грабування», тому що вони мають свою власну механіку гри, що мене дуже радує, і мати можливість мати це на інших платформах було б чудово! Мені подобається, що на відміну від покемонів у ньому є кампанія та багатокористувацький режим, мультиплеер дозволяє вам грати з людьми онлайн!
Нестабільний після Android 12. Я не можу змусити його відкрити, щоразу вилітає екран під час завантаження
Я навіть не можу отримати доступ до своїх збереження. Я хочу знову зіграти в цю гру, але не можу! Зробіть щось будь ласка! Можливо, дозвольте створити нову гру, я не можу завантажити свої збереження
Pocket Mortys Simulation kqs
Немає російської, тому чотири
Я не можу передати, наскільки я розчарований. Я дуже любив цю гру, але я більше не можу в неї грати. Я пробував усе, наприклад перевстановити, перезавантажити телефон, очистити дані, все. Я дуже хочу полюбити цю гру, але я не можу, якщо навіть не можу грати в неї. Будь ласка, виправте цей чудовий досвід, щоб я міг продовжувати цінувати ваше творіння, дякую.
Він вилітає нахрен
Класна вона
Fishing and Life খেলাধূলা mutr
Неможливо навіть пройти мимо вибору збережень.
Постійні збої при кожному запуску через деякий час, і тепер я не можу використовувати свою екзотику, але в іншому весела гра 🙃
чудова гра, є лише одна річ. Я не впевнений, чи це тільки я, але здається, що рик чи ласощі несправні. я грав у подію Morty Games, але не можу забрати предмети, можливо, це пов’язано з новим спринтерським дійством чи чимось іншим
Гра досить повторювана, і в ній відсутні ефекти для кожної атаки, як у реальних іграх з покемонами. Мені до певної міри сподобалася гра, і я вже досяг багатогодинного прогресу, коли вона вирішила більше не завантажуватись і залишила мене в нескінченному циклі завантаження. Я спробував перевстановити гру, але виявив, що мій прогрес зник назавжди, витрачаючи години мого життя. Я бачу, що багато людей стикалися з цією проблемою з оглядів тут. Я більше не буду грати, але будь ласка, виправте це.
Добавте вже українську або хоч російську
Смішно, але з серйозними проблемами із збереженими даними. Час від часу з’являються повторювані збереження. Раптом йому не подобається один із цих дублікатів (останній із курсу), і тоді ви зіткнетеся з можливістю втрати своїх даних. Це якийсь жахливий спосіб сказати людям не витрачати занадто багато часу чи грошей на цю гру.
Просто клас
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Я застряг на нескінченному екрані завантаження, будь ласка, допоможіть.
гівно а не гра, серія кращий
игруха клас я ставлю 5 из 5 класна гра супер клас
Егегей, русские локализаторы, "pickle Rick" это "солёный Рик", а не "Пикуль Рик"!!!!!!!
Збій під час запуску після сплеску на Samsung S8
Фу ето не можливо
Хто знає рецепти, поділіться! буду вдячний)
Кампанія в порядку. На початку важко отримати багато чого. У мене найбільша проблема з мультиплеєром. Після того, як ви пройдете рівень 6, усі навколо вас стануть однаковими. Деякі гравці до смішного перевершили powered mortys. Це робить гру нудною та безглуздою, якщо ви нікуди не можете дістатися. Вирівнювання Rick's and Mortys потребує серйозного коригування. Я збираюся видалити гру. Також я втратив 2 різні облікові записи, щоб отримати нові телефони. Я втратив гроші.
Просто перевстановив гру, і вона каже, що у мене є файли збереження, але не дає мені нічого, але завантажується назад до файлів збереження
Ця гра весела, захоплююча, захоплююча та цікава, тому я думаю, що більше людей повинні грати в неї. Єдина проблема, з якою я коли-небудь стикався в цій грі, була "проблема застрягання на екрані завантаження", яку можна вирішити, просто відкриваючи і закриваючи гру кілька разів. Загалом це чудова гра, але над помилкою завантаження слід попрацювати.
Гра була гарною, але тепер я більше не можу грати в режим для кількох гравців, тому що він вилітає на екрані loadimg, будь ласка, виправте це
Гра класна, але дуже швидко набридає. Уже просто незнаєш що тобі робити. Загалом мені подобається, але могло бути краще.💞
Затягує капец. Гра чудова. Донать є, але без нього можна спокійно грати, бо він не зв'язується, і не потрібен. Розробники, дійсно думали про простий роботяг, а не про свою кишеньку!
Чудово провели час у грі, поки збій не зробив неможливим грати в гру. Я намагався видалити та перевстановити гру, лише щоб виявити, що мій прогрес і покупки в грі зникли. Поки не буде додано якесь хмарне збереження, ваш прогрес не буде безпечним, ваші покупки не будуть безпечними, і навіть якщо ви все зробите правильно, гра в кінцевому підсумку виявиться помилкою і все одно змусить вас перевстановити її.
Гра клас можна сказати, що вона більше схожа на гру покемоні 90 років але в 2д і без пікселів,але через баги і вилити в неї не можна нормально грати. Якщо баги пофіксять то я зміню свою оцінку
Як зазначали багато інших людей, які грали в це, моє збереження з кінця 2019 року не завантажиться. Я продовжую повертатися до початку кожного разу, коли встановлюю цю програму. Це мене дуже турбує, тому що я мав хороші речі, пройшов далеко в кампанії і навряд чи міг грати в багатокористувацьку гру, тому що моє збереження було пошкоджено. Якби я міг повернути файл збереження з усіма своїми матеріалами, цей рейтинг був би вищим.
Чудова гра, мені дуже подобається. Просто хочу повідомити розробників, що я перезавантажив гру і отримав варіант між 2 збереженнями гри. Я хочу спробувати перезапустити, але навіть якщо я не хочу, якщо я виберу будь-який збереження, він завантажується на хвилину, але потім повертається до варіантів збереження
Гра не можливо скачати, я навіть з інтернетом пробував, не отримується.
Івангай грає в новому
Тож подобається, що відбувається з цією грою.? Мені важко знайти ігри, які мені дійсно подобаються і які мені подобається грати. Але кишеньковий Морті став однією з моїх улюблених ігор. І це так дратує, коли гра дає збій. І це збій, як і кожен другий день, і коли це відбувається, я не можу грати в гру цілий день. Я дуже хотів би, щоб ви всі виправили помилки в грі, щоб ми могли грати, щоб це не псувалося щоразу, коли ми граємо.
Це добре, але, будь ласка, інші люди також мають проблему із завантаженням даних, це просто переведе мене на інший екран завантаження, щоб повернутися до збереження даних, але гра була хорошою, коли в неї можна було грати
Спочатку я був здивований тим, наскільки це добре зібрано та весело, а потім був дедалі більше збентеженим і підведеним. Гра не скаже вам, але ви бачите гравців лише на кількох рівнях від вашого, і приблизно до рівня 7 усі битви є штучним інтелектом (це означає, що битви раптом стане важче знайти, а виграти — без попередження). Я займаюся онлайн-іграми десятиліттями, і з кожною годиною це ставало все дивнішим.
не працює на останній версії Samsung Galaxy, вилітає під час запуску. не витрачайте час завантаження.
Хуна
Пушка Виконайте завдання на аркуші паперу і в інших причин привіт привіт привіт привіт привіт привіт привіт привіт привіт привіт
Я придбав кілька квитків, щоб обміняти їх на нові Mortys під час кампанії. Після покупки я грав пару годин і вийшов. Знову ввійшов у систему та застряг на екрані завантаження з марним обличчям Морріса. Видалив і перевстановив усі мої нові Mortys зникли!!! У мене була повна колода Epic Mortys, а тепер усі нові зникли!!! Я хочу повернути гроші
ето. просто. ахуєно. гра. єбать. класна. 5. звьозд. агурчик. рик