Post by pfisfassresafigh on Feb 9, 2022 7:41:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vip statusunu aktivləşdirin ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
Mən 5000 ulduz paketini aldım və ümumiyyətlə heç nə almadım! Bu fırıldaq nədir? Məndə satınalma sübutu var və pulum boş yerə xərclənib!
Sizi oynamağa vadar edəcək ən yaxşı oyunlardan biridir. Başladıqdan sonra bütün səviyyələri tam ulduzlarla bitirmədən istirahət edə bilməzsiniz. Bu, çox asılılıq yaradan bir oyundur. Mən hiss etdiyim yeganə mənfi cəhət odur ki, düşmənlərin çoxlu silahları var, bizdə isə yalnız bir neçə silah var və bizim təyyarələrimiz o qədər də yaxşı deyil.
Oyun əyləncəlidir, amma reklamlara nifrət edirəm, nifrət edirəm, nifrət edirəm. YENİLƏNİB: Reytinq 5 ulduza dəyişdirildi. Reklamları götürdükdən sonra heç bir şikayətim yoxdur.
Bu oyunun qrafikası çılğındır mən pc versiyasını oynamışam ətraf mühitə gözəldir hər köhnə məktəbli oyunçunun sevdiyi bir şey nə qədər gözəldir Bu, çox oyunçu modudur görünür, bu oyunda bir var, amma dönüş yaxşıdır, amma təəssüf ki, dostunuz yoxdursa necə onda siz nə edərdiniz bu, həqiqətən bezdiricidir mən və bir çox oyunçu multiplayer oyunu sevir, xahiş edirəm əlavə olunsun 🙏
Mən bu oyunu xbox-da bəyənirəm, lakin bu versiya idarəetmələrdə bir az çaşqındır. Mən bütün vaxt barmağımı təyyarədə saxlamağı sevmirəm. Təyyarəyə qalxdığınız zaman ekrandakı hər şeyi gözdən itirməyə səbəb olur. bütün ekranımı bloklamamağın bir yolu olsaydı, bu əla olardı.
Sky Force Reloaded Arkaadmängud kdub
Bu yaxınlarda, yenidən quraşdırın, amma bu oyunun əvvəlki tarixçəsi haradadır, mən əvvəlki hesabımı istifadə etdim, amma sıfırdan oynamaq lazımdır, zəhmət olmasa mənə deyin ki, əvvəlki tarixçəmi necə bərpa edə bilərəm, əks halda bu oyunu oynamayacağam.
Bu, təkcə asskyforce 2014-ün eyni oyunu deyil. Amma onu da reklam edirlər. Beləliklə, bu oyunu yükləmək üçün heç bir səbəb yoxdur
Çox oyunçu rejimi edə bilər. Oyun zamanı daha müxtəlif növ müvəqqəti səlahiyyətlərin əlavə edilməsi oyunu daha da həyəcanlandıracaq. Demonstar-a baxın.
Oyun o qədər çətindir ki, bir neçə oyundan sonra əsəbiləşirsən və ya bəzi layiqli təkmilləşdirmələr üçün pul ödəyirsən.. yaxşı qrafika baxmayaraq yaxşı vaxt keçirə bilməzsən. Bunu əldə etmək üçün həmin ödənişi əldə etmək üçün ödəyin... təkmilləşdirmələr üçün pul qazanmaq üçün 15 dəfə kimi 3-cü səviyyəni oynayın və ya bizə pul ödəyin. Onu daha sürətli əldə etmək üçün hər şeyə vaxt lazımdır. Bir neçə saatdan sonra silindi. Ayıb, yaxşı potensial itirildi.
Yaxşı oyun alındı, əlavə silindi, dost əlavə edə və ya turnir keçirə bilməz
Oyunda çox yavaş irəliləyir, siz 1-ci mərhələni bir neçə dəfə təkrar etməli, sonra 2-ci mərhələyə keçməli və 3-cü mərhələdə layiqli şans əldə etmək üçün bunu 20 dəfə təkrarlamalısınız. Təkmilləşdirmələrdə təkmilləşdirmənin nə verdiyi ilə bağlı heç bir göstərici yoxdur, sadəcə ' zərər'. Ancaq hər kəs necə bilə bilər ki, lazer üçün qənaət etmək, rəqəmlər yoxdursa, əsas silahı 10x təkmilləşdirməkdən daha yaxşıdır. Cəmi cəmi 10 xəritə ilə oyundan həzz ala bilməzsiniz və onlar sizi bir az irəliləyiş etmədən hər birini əkinçilik etməyə məcbur edir.
Bu, mobildə oynadığım ən cilalanmış atıcı ola bilər. Çox təkrarlanan düşmənləri öldürmək getdikcə daha çətin olan səviyyələri daha çətin səviyyələrdə təkrar oynayaraq təkmilləşdirmələr əldə etmək çox vaxt aparır. Bu, yəqin ki, oyunun ən böyük qüsurudur: O, yol boyu həzz almaq üçün yeni şeylər təklif etmir və bütün əyləncələr bu tərəqqi qazanmaq üçün həddindən artıq əmək hesabına hər şeydən kənarlaşdırılır. Təəssüf ki, bir çox mobil oyun işlədiyi üçün pul qazanır.
Məni səhv başa düşməyin, bu, yaxşı və əyləncəlidir. amma bu, indiyə qədər oynadığım ən çətin oyundur. Yeni səviyyə açmaq və ya yeni bir təyyarə əldə etmək mümkün deyil.
Bu, üstüörtülü bir qazancdır. Pul və ya çox vaxt sərf etmədən irəliləyiş mümkün deyil. Onun yaxşı qrafikası var və oyun kimi çox cilalanmışdır, lakin qazanmaq üçün ödəniş yanaşması təcrübəni öldürür. Demək olar ki, hər 2 səviyyədən sonra (hər səviyyəni 5-10 dəfə təkrarlamağa hazır olmasanız, bu, çətin işdir) sonra xərcləməli olduğunuzu anladıqdan sonra ona pul xərclədiyiniz üçün peşman olacaqsınız.
Yaxşı görünür. Amma tez-tez reklama baxdıqdan sonra sizi aldadır. Bunun səbəbi bəzən reklama baxdıqdan sonra geri düyməsinə basdığınız zaman oyunun bağlanmasıdır. Yuxarı rt küncündəki pəncərəni bağlama düyməsini istifadə etsəniz də eynidir. O qədər tez-tez olur ki, oyunu silmək qərarına gəldim.
Uzun müddətdən sonra oyunu yeni bir cihaza quraşdırdım ki, bütün irəliləyişlərim itir. Mən təkmilləşdirmələrə çox az qalmışdım və indi hamısı getdi. Ən kədərlisi odur ki, bəzi təkmilləşdirmələrə hətta bir neçə dollar xərcləmişəm. Ayıbdı, çünki oyunu çox bəyəndim. Redaktə: Mən onların dəstəyi ilə əlaqə saxladım və onlar çox tez cavab verdilər və problemimi həll etdilər. Təəssüf ki, mənim irəliləyişimi dəqiq vəziyyətinə qaytarmaq mümkün olmadı. Ancaq bərpa edə bildikləri hər şeydən məmnunam.
Bu oyun janrın ən yaxşılarından biridir, ona görə də ona pul verməkdən çəkinmirəm. Bir yem və keçid kimi hiss edən bir neçə alış var. Ödənişsiz versiyada hər turdan sonra bir reklam və topladığınız ulduzların 2 qatını izləyə bilərsiniz. Siz oyunu satın ala və onu pulsuz əlavə edə bilərsiniz, lakin siz hələ də ulduzlarınızı 2x artırmaq seçimi əldə edirsiniz. Ancaq ala biləcəyiniz bir ulduz dublyor da var. 4x ulduz alacağınızı düşünürsünüz. 1-də edirsiniz, lakin sonra yox olur və 2x-ə qayıdır. Mən nə aldım? Heç nə?
bağlıyam. Kimsə bunu qeyd etməli idi, amma həqiqətən düşünürəm ki, aldığınız və ya topladığınız istifadə olunmamış silahlar üçün ulduzları geri almalısınız. Onları istifadə etmədən keçmək üçün bir mükafat olmalıdır, heç olmasa dəyərin bir hissəsi.
Cox ela oyundur.
Oyun gözəldir. Audio əladır. Nəzarətlər çox zəifdir. Əl sənətinizi görmək üçün nisbi rejimə qoyulduqda, o, barmağınızı sürüşdürməyinizdən xeyli geri qalır və bu, oynamaq çox əsəbi olur. Daim barmağınızı qaldırmalı və sıfırlamalısınız, tez-tez prosesdə zərbə alırsınız. Kaş ki, həssaslıq variantı olsun.
Təkmilləşdirmələr daha tez gələ bilsə də, oyunu sevirəm. indi davamlı olaraq çökür və ya Samsung Android pastasında bağlanmağa məcbur olur. zəhmət olmasa düzəldin. təşəkkürlər.
Birincisi: oyun zamanı siz düşmənləri məhv etdikdə və güc qazandığınız zaman onlar aktivləşdirilmir, ikincisi mən düşündüm ki, bu oyuna 15 dollar qoysanız, bu güc gücləndiriciləri aktivləşdiriləcək (mənfi) Mən tək təyyarəmdə hər şeyi təkmilləşdirdim (məlumatların alınması aktivləşmir. başqa bir təyyarə və birbaşa almaq üçün heç bir seçim yoxdur) 3-cü səviyyəyə qədər və hələ də lazer və ya bomba qalxanı yoxdur, oyun bu seçimlərə neçə ulduz qoymaq lazım olduğunu soruşur, amma bu effektivdir Mən pulu geri qaytarmaq istəyirəm
Bu, mənim sevimli oyunumdur və həqiqətən də ən yaxşı fon səsi olan heyrətamiz bir oyundur. Yalnız 4 ulduzlu reytinq, çünki 3-4 ildən sonra yenilənir. Amma fantastik oyundur.
Gözəl oyun. Telefon bülleteni üçün olduqca yaxşı hazırlanmışdır. Ancaq daha da irəli getmək üçün eyni səviyyələri təkrarlamaq məcburiyyətində qalmaq bir müddət sonra sadəcə dəhşətdir.
Gözəl oyun, bu uzun müddətdir quraşdırılıb və ona qayıtmağa çalışın. Eyni səviyyədə təkrar oynamağa saatlar sərf etdikdə oyun darıxdırıcı və köhnə olur. Ən azı eyni xəritələri bir az şaxələndirəcək oyun zamanı heç bir silah gücləndiricisi yoxdur. Nəhayət, onun ötən il olduğu kimi daha yaxşı olmayacağını başa düşdüm və telefonumda daha çox yer ayırıram.
Thia oyun LAG o, bəzi səviyyədə həqiqətən çətin döymək və ya hətta tamamlamaq edir. Hələ oynadığım ən yaxşı Rainden tipli oyun. Mən buna bənzər digər oyunları oynamışam və bu, ən yaxşısıdır. Mükəmməl deyil, amma oyuna daha da daxil olduqdan sonra həqiqətən əyləncəlidir, lakin insan bu oyunda geri qalır.
ekran qara olur və mən hər reklama baxanda proqramı bağlamalı oluram. Mən etiraz etməzdim, ən azı onu izlədiyim üçün kredit (ulduz) alardım... amma heç bir şey yoxdur, onun sinir bozucu, zəhmət olmasa düzəldin. Mən galaxy s10 istifadə edirəm
İlk bir neçə saat real problem yox idi, sonra hər hansı bir səviyyəni tamamladığınız an reklamdan sonra reklam oldu. Layiqli oyun üçün təcrübəmi məhv etdim
Gözəl qrafika, lakin daha çox səviyyəyə ehtiyacı var. Eyni səviyyələri təkrar-təkrar oynamaq məcburiyyətində olmaq, hətta artan çətinlikdə belə, həqiqətən tez qocalır.
Google id-imə qoşulsam belə, o, oyundakı köhnə tərəqqimi yükləmədi, serverin işləmədiyini bildirir
Oyun birdən yenidən işə başladı, mən oyunu yüklədikdən sonra bir dəfə işə sala bilərəm, lakin sonrakı dəfə oyun sadəcə olaraq şirkətin loqosu səhifəsində donur. Silinmə problemi bir dəfə həll edir. Təəssüf ki, ilk oyun sessiyasında bəzi təkmilləşdirmələr üçün pul ödədim, çünki indi onlara daxil ola bilmirəm. Samsung S9+
Bir ulduz, inkişaf etdiricinin reklamlardan indi əvvəlkindən daha tez-tez istifadə etməsi və tərtibatçının kosmik gəminin təkmilləşdirmə menyusunda gizlənmiş "oyun mağazası"na malik olması səbəbindən (bu, əsas menyuda olmalıdır) bir ulduzdur. Mənə "Seçim tapmaqda çətinlik çəkdiyinizi eşitdiyimiz üçün üzr istəyirik, onu aşağıda tapa bilərsiniz... .", Belə möhtəşəm oyun üçün acınacaqlı müştəri xidməti!
Mən oyuna 15 dollar xərcləmişəm və hələ də cəmi 10 təyyarəm var və hər şeyi 3-cü səviyyəyə yüksəltmişəm (10 təkmilləşdirmə bir səviyyəni tamamlayır) və hələ də lazerə və ya bombalara çıxışım yoxdur... oyun yaxşılaşmaq istəyənə qədər əvvəlcə əyləncəlidir... ödənişlər mağazası kifayət qədər ucuzdur, lakin təkmilləşdirmələr və ya satın alınacaq kartlar mobil oyunda 15 dollarlıq bir ustalıq hədəfinə doğru çox uzağa getmir, məncə, minnətdaram. oyun sistemindən fərqli olaraq günortadan sonra
Çox güman ki, Android üçün hazırlanmış ən yaxşı arcade atıcı. Bu adamlar düz başa düşdülər. Mükəmməl qrafika, hamar oyun və ən əsası, onlar öz ruhlarını satmadılar və çoxlu reklamları itələyərək oyunu məhv etdilər. Məndə olan yeganə problem bəzən başlamamasıdır, amma bu mənim telefonum ola bilər. Əla oğlanlar....
Block Puzzle Quebra-cabeça xwwj